Felhasználási feltételek

A használat feltétele, az ExtraYacht Yacht Charter Ügynökség FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEINEK ELFOGADÁSA.

A szolgáltatásokat az extrayacht.com , illetve extrayacht.hu biztosítja , az alábbi Felhasználási feltételekkel ("TOU").

Az extrayacht.com, és az extrayacht.hu és fenntartja magának a jogot, hogy frissítse az oldalakat bármikor, az Ön értesítése nélkül. A legfrissebb változat megtekintéséhez kattintson a "Felhasználási feltételek" hypertext linkre.

Általános

Az információk ezen a weboldalon hitünk szerint pontosak és megbízhatóak, de az információk, dokumentumok és a kapcsolódó ábrák, tartalmazhatnak pontatlanságokat vagy tipográfiai hibákat. 

Az extrayacht.com és extrayacht.hu nem felelős a pontatlan információkért. Az extrayacht.com 's és extrayacht.hu' s portla tartalmazhat linkeket oldalakat az interneten, amelyeket tulajdonosuk tehát harmadik személy üzemeltet. Az extrayacht.com és extrayacht.hu nem vállal felelősséget harmadik személy által feltöltött tartalomért. Semmilyen esetben. Az extrayacht.com 's és extrayacht.hu tulajdonosai, menedzserei és Társai nem tehetők felelőssé semmilyen közvetlen, közvetett,  különleges vagy következményes kárért. 

Foglalás

Kérjük, töltse ki a foglalási űrlapot. Ezt 48 órán belül megerősítjük. Kérjük, hogy töltse ki az összes részt, mert ezek az információk segítik a pontos ajánlatok készítését.
Ön tudomásul veszi,  hogy a "Foglalási lap" kitöltésével küld nekünk hajó foglalási igényt.

Információs űrlap

Kérjük, töltse ki az űrlapon található lehető legtöbb adatot. 48 órán belül tájékoztatjuk Önt, a hajóbérlési lehetőségekről.